Home » Doneren

Doneren

Voedselbank Bladel is voor het overgrote deel afhankelijk van particuliere giften en sponsoren. Voor het verdelen van de voedselpakketten maken we helaas ook onkosten zoals voor gas, water, elektra, brandstof, onderhoud van de bus, verzekeringen, telefoon, en onderhoud van gebouw en installaties. Deze worden betaald uit giften van particulieren en bedrijven.

foto Voedselbank Bladel

Hoe kunt u helpen ?

Wij zijn voortdurend op zoek naar bedrijven en particulieren die ons kunnen ondersteunen d.m.v. samenwerking, donaties of goederen. Met uw hulp kunnen we een bijdrage leveren aan de bestrijding van de toenemende armoede en tegelijk iets doen aan de verspilling van voedsel. Dat zijn ook de doelstellingen van Voedselbanken Nederland.

Giften zijn welkom op:

IBAN/SEPA nummer: NL24 RABO 012.60.76.731
T.n.v.: Stichting Voedselbank Bladel
BIC nummer: RABONL2U

Kleding, meubilair, etc.

Helaas kan de voedselbank, in verband met hygiënische maatregelen met betrekking tot het corona virus, GEEN kleding, schoenen en dergelijke meer aannemen.

Meubilair, beddengoed, speelgoed en overige zaken kunnen wij wegens ruimte gebrek ook niet aannemen.

Aanbieden van levensmiddelen

Iedere donderdagmiddag tussen 12.30 uur en 14.30 uur en vrijdagmorgen van 9.00 tot 12.00 uur op de Bredasebaan 18 te Bladel. Grotere hoeveelheden kunnen in overleg door ons worden opgehaald.